Reparaties klein of groot ?

Of het nu gaat om een waterpomp vervangen een nieuwe stekker, breekkabel of asrevisie, ook dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Kleinere schades aan uw caravan of camper?

Voor kleinere schades aan de geprofileerde caravanwand wordt profiel reparatie toegepast.

Profiel Reparaties?

De profiel reparaties techniek is speciaal ontwikkeld voor onzichtbaar herstel van (kleinere) deukjes en gaatjes in caravan- en/of camperwanden. De wanden worden bewerkt met behulp van een speciaal vulmiddel en een mal, die dezelfde structuur heeft als het geprofileerde plaatwerk van uw caravan of camper. De schade wordt hierdoor onzichtbaar hersteld. Het resultaat is puntgaaf en dit spaart dus kostbare vervanging van nieuwe wanddelen uit.

Onderdelen?

Bij reparaties zijn vaak nieuwe onderdelen nodig en veel hebben wij op voorraad maar niet alles. Het komt dan ook wel eens voor dat het aanleveren van nieuwe onderdelen voor uw carvan of camper wat langer duurt. Om niet in de problemen te komen vlak voor uw wel verdiende vakantie is het belangrijk goed met uw schade hersteller te overleggen wanneer u uw caravan of camper ter reparatie aanbied. De wintermaanden zijn de maanden waarin de reparaties het best uitgevoerd kunnen worden. In de wintermaanden is er relatieve rust, niet de hectiek van het voor en hoogseizoen.

Montage?

Na het vernieuwen van de beschadigde delen, dienen alle uitgebouwde en gedemonteerde delen weer te worden teruggebouwd. Hierbij is een goede afdichting noodzakelijk om het indringen van vocht tegen te gaan. Het zal duidelijk zijn dat dit kostbare reparaties zijn. Een goede caravanverzekering is daarom van belang. Deze verzekering dekt in de meeste gevallen alle kosten van de reparatie.

Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken.

ikwilgraageenafspraakmeken

 

Reageren is niet mogelijk